Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,14 zł , zmiana od tamtej pory: -17,20%

Re: energoinstal

Dnia 2025-10-13 o godz. 15:03 ~Jack napisał(a):
> Dnia 2025-10-13 o godz. 14:40 ~MocneGraby napisał(a):
> > Dnia 2025-10-13 o godz. 14:32 ~Jack napisał(a):
> >
> > >
> > > Jak to nikt nie słucha ??? .
> > > Przecież ciebie to rusza , to mi w zupełności wystarczy .
> > >
> > > A co do pracy to niestety ale ja już nie muszę szukać , gdyż mam wypracowane świadczenie które pobieram .
> > >
> >
> > hehe, spodziewałem się, skoro ty czytasz i tak bardzo przeżywasz moje, to postanowiłem się odnieść, by zaspokoić twoją ciekawość.
>> A tak poza tym, to mi zwisa co tam bełkoczesz, bo robię swoje i dobrze przy tym się bawię (zarabiam), w przeciwieństwie do ciebie, co również w zupełności mi wystarczy :))
>
> Z tego co widać to raczej ci nie zwisa , bo ciągle odnosisz się do moich wpisów - haha ! .
> Boli cię to , że piszę prawdę Co ?, me.do .
>

Jakby mi nie zwisały, to bym się szybko ewakuował z tego waloru, a tym czasem sobie w najlepsze siedzę i zarabiam.
Ale najwyraźniej ciebie boli paparuchu, że inni zarabiają na spółce/firmie, która cię kopnęła w d.pę....hehehe
Tak więc bye bye, pisz sobie swoją "prawdę" objawioną na wątku dla notorycznych malkontentów, nie potrafiących zarobić nawet na dropsy na wahaniach kursu na GPW.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGOINS -1,24% 2,38 2026-02-02 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.