Ja też jestem fundamentalista ,niemniej jednak na AT patrzeć trzeba , a te podwójne szczyty z zeszłego roku zagrały pod to wcstu procentach. Miejmy nadzieję że te poziomy w przeciągu tygodni staną się historia. Wodociągi? Matko ehhh. To już się ciągnie wieki i oby w tym roku pozytywny skutek był . Z tego co się orientuję sprawa jest wygrana a sąd zarządził ugodę ,więc raczej kwestia uzgodnienia kwoty jaką dostaną . Raczej nie będzie całe 43 ale na pewno kwota może być pokaźną. Fakt fundamenty to podstawa a te klarują się co raz bardziej. Ciekawy rok przed nami i następny ,myślę że poziomy 20- 30 są w zasięgu ręki za jakiś czas więc zobaczymy. Co do emisji to wcale nie jest powiedziane ,że będzie akurat 3 po 5.5 bo jak w kwietniu walor może chodzić powiedzmy 12- 15 może to już być cena inna z mniejszą ilością akcji do emisji . Więc zobaczymy ,dużo się dzieje dobrego i perspektywy są znakomite ale jak palnal prezes : przed nami długa droga a jesteśmy na początku. Więc myślę dobierać i czekać