Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: -3,67%

Re: eko serby - pseudostowarzyszenie ?

No i jaki wniosek z Waszych przemyśleń?
Ja mam jeden. Dogryzanie jeden do drugiego nic nie daje!
Musi być konsensus i gra do jednej bramki. Jednym słowem działanie większościowe w kierunku zmuszenia zarządu do ujawnienia prawdy.!!!!
Inaczej będą z nami pogrywali tak jak to robią - Czeski Film.
Nic na to nie poradzicie marudząc na forum.
Czekam na konkretną propozycję odnośnie pisma do zarządu podpisanego przez kilku akcjonariuszy.
Posiadacz aby to zrobić trzeba ujawnić kanał kontaktu poza forum. (mail, telefon). Może to ruszysz.
Ja cały czas wierzę, że Krzyżanowscy nie chcą stracić kasy więc coś w temacie drgnie. Ale to pieśń nieznanej przyszłości.\
Akcje mam ze średnią ok. 0,6 pln. Nie zamierzam ich sprzedać z tak dużą stratą. Pogodziłem się z faktem, że będzie coś, albo nie będzie miał z tego korzyści nikt!!!
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRAS 23,53% 0,21 2025-10-15 15:29:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.