Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,75 zł , zmiana od tamtej pory: -63,48%

Re: dziwne, może ktoś wytłumaczy

Leszcz nie kupował od Cara tych pakietów. Były transakcje po 1k i były takie na 4,5 a nawet 9k.
Teraz się wycofali, bo sytuacja na giełdzie zrobiła się nerwowa ( w ogóle nie zakładam dalszych spadkow - raczej stagnacja plus wzrosty na internatach i gierkach - dziś jedyna spółka, ktora mi urosła to było Jujubee) . Ale kurs wyglada na pilnowany i zbieranie tez jest. A ten nagły szum na forum, plus naganianianie na innych forach ( co wchodziłem na forum innych spółek, ktore mam, widziałem posty o naszej spółce - Medicalgorithmics, Trakcja, nawet na Lotosie byli, choć tego nie mam) to nie leszcz robił. Zreszta pojawił się ktoś, kto ostrzegał o spółdzielni. Komuchu, 12 zł może nie tak szybko, ale 10zl jest blisko - niech tylko pojawi się info komu sprzedali te 870k akcji własnych. Prezes cichy na Twitterze, znaczy praca wre.
Teraz będzie lockdown, to drobni będą wyczekiwali info, żeby pod coś zagrać. A Car drugi raz tylu koła akcji nie rzuci, wiec droga wolna, ;) ja tez jestem ustawiony wyżej i nie będę sypał takimi pakietami. Mam więcej akcji, wiec muszę cześć sprzedać. Ale rozłożyłem to na pare miesięcy a nie na dzień czy tydzień. Wole nie nadwyrężać trendu. I coraz bardziej wierze w poziomy dwucyfrowe i przyszłość spółki. Znów coś z rządem robia, czyli dobrze się układają. ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG -2,33% 2,10 2025-09-17 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.