Tutaj nie chodzi o to czy ktos sie boi tele b czy tez nie lecz jezeli ktos podaje informacje , ktore sa sprzeczne z raportami i sugeruje opinii publicznej , ze w spolce jest tragedia , ze akcjonariusze novy wyprowadzaja pieniadze z firmy i o jakichs tam podpierdzielaniu kwitow to jest to karalne juz o ujemnych kapitalach wlasnych nie wspominajac
To jest jawne manipulowanie informacjami i ja jako akcjonarisuz jestem wrecz "kkurwiony" jak czytam takie pomowienia bo mimo wszystko minimum przyzwoitosci powinno byc no ale zainwestowany tego nie rozumie
Dobra dosc przeczytalem parkiet i widze , ze dalej jedziesz z pomowieniami a najlepsze jest to , ze raz zaprzeczasz wartosci jaka niesie za soba global a innym razem piszesz , ze bez globala nova byla nic nie warta wiec ja mam juz serdecznie dosc takiego klamania
Pojaw sie na walnym i pogadamy i zobaczysz jak bardzo jestem powiazany z nova i zebys sie nie zdziwil ale ja mam na imie Piotr no ale przyjdziesz to ja Ci sie przedstawie i zobaczysz kim ja naprawde jestem i wtedy bedziemy rozmawiac ale w realu czekam