Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,46 zł , zmiana od tamtej pory: 71,54%

Re: dziwie sie czemu tak atakujecie fclm?

nie byłem mocny w bomi?... - to twoja opinia i nie zamierzam jej zmieniać, ale rozbawiłeś mnie tym setnie... ;)
usiłujesz mnie zdyskredytować czy siebie dowartościować?...
nie masz i nie bedziesz znał zakresu mej wiedzy o bomi (a na pewno była ponadprzeciętna i z najlepszego źródła), a twój post odbieram tylko jako zaległą złosliwość...
nie szkodzi, przypomniały się bomiczasy...
i w końcu to ty zostałes z bomimakulaturą...
szkoda, ze wtedy nie pokazałeś się, jakiś w bomi mocny...
twa strata na bomi jest jednak wymownym podsumowaniem twej inwestycji.
no i mozesz się pocieszać, ze póki bomi nie sprzedasz, masz tylko stratę wirtualną...

i wciskasz jakiś kit z tym kasowaniem całych bomiwątków...
w koncu wiedziałbym coś o tym, bo akurat najwięcej atakowałem zarząd bomi za różne sprawy, o czym chyba wiesz...

gdybym nie był mocny, tak wielu nie bałoby się niektórzy moich postów i prognoz...
rzecz w tym , iz niewielu podejmowało ze mną dialog merytoryczny, a do tego wielu utożsamiało mnie z zenkiem.

a zenek pisał o core biznesie, ja o zachowaniu spółki na gpw, więc nie porównuj kolorów z dźwiękami...
myśmy się uzupełniali...

zaś smęcenie flinstona... - szkoda słów na komentarz...
ale nie zabraniam ci być jego fanem i adwokatem na forum...
dla mnie leszczynowa konfabulacja flinstona nie jest tu atrakcją intelektualną i nie zamierzam się domyslać, co flinston ma na myśli...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.