hehehe, popełniłem fajny post,ale mi wcięło
ok, to drugi tak w skrócie:
możemy sobie wybrać, jaką osobę uważamy za wiarygodną?
myślę, że swoimi postami na taką ocenę wśród myślących pozytywnie sobie zasłużyłem?
o poprzednim walnym napisałem szczerze, o przewidywanych zyskach za 2 i 3 kw też, niewiele się pomyliłem
i fajnie, bo byłem bardziej sceptyczny, a rzeczywistość zaskoczyła pozytywnie
oczywiście mam tę przewagę, że mieszkam w stolicy i na każde walne się melduję, to pozwala mi poznać spółke od strony bardziej namacalnej niż tylko słowa na ekranie komputera
każdemu polecam, aby ruszyć swoje 4 litery na walne, to bardzo pożyteczna zabawa
w czym upatruje swój optymizm?
ano w tym, że jakiś czas temu było słabo z powodu zarządu właścicielskiego i pechowego ip
dziś, to sie zmieniło i można oczekiwać więcej, bo nie tylko sama spółka się fajnie rozwija, ale i cała branża gdzie popyt na umiejętności platige to: vizrt, ciężka animacja 3d, reklama, czy filmowe vfx i parki rozrywki
cieszę się, że pli ma rękę na pulsie jakie trendy będą
dominować w przyszłości i już testuje silnik czasu rzeczywistego, który uwolni animacje od żmudnego renderingu, a jakość uczyni fantastyczną!
zawsze jednak mamy wybór, poszukajmy lepszej i bardziej obiecującej spółki na gpw, adekwatnie do wyceny na dziś...może niejaki nowy przedstawiłby swoja propozycję?
hehehe,. wątpię aby coś z większym potencjałem znalazł?
ps> Rado, możesz liczyć na sumienną relację z 20 listopada.