cinek, z tobą można dyskutować,
hehehe, w zasadzie to ciebie czytam, tak jak bym siebie czytał
zgadzam się z większością twoich treści, co do skali to nie wiemy ile jeszcze na serwisie mogą wzrosnąć moce przerobowe i sprzedaż,ale po 20- 30 % rocznie, to już robi wrażenie
oczywiście swoje ip na dziś to wyłącznie teatr 3d, do tego dochodzą zamrożone projekty oo największym potencjale, czyli twardowski i fatima
na inne ip, trzeba mieć sporo własnej kasy, a więc trzeba odłożyć z serwisu, inna opcją jest, ale przy naprawdę przewidywanym strzale w 10, powołanie z koproducentem spółki celowej do danego projektu
wiem, że chętni są, tylko platige na razie koncentruje się tak jak napisałeś na porządkowaniu grupy i finansów
gar nie kończy się dziś, czy jutro
wydaje mi się, że za jakiś rok tematem na tapecie będą przenosiny na podstawowy, och przecież spółka będzie już wiarygodna, pokazująca stały wzrost sprzedaży i zysków, a wiec jaki fundusz się nie zainteresuje taką właśnie dywersyfikacją portfela?
ps> cinek nie wiem ile masz do stolicy, ale koniecznie wpadnij na walne, zapowiada się świetna merytoryczna dyskusja i planach spółki i programie motywacyjnym...