Masz rację, to LOL, tyle że starsza wersja. DotA2 bym poznał, grałem przez wiele lat. W LOLa też troche tyle że między 2009 a 2010 i już nie pamietam. No wiec mamy potwierdzony screen z LOLa. Jestem pełen nadziei. Teraz pytanie czy gra się pojawi w aplikacji, a jeśli tak to kiedy. Bo chyba nie zamieściliby na stronce randomowego zdjęcia ściągniętego z neta... Zastanawiam się czy ESB może wrzucić do apki jakie tylko chce gry, czy musi mieć pozwolenie od wydawcy danej gry. W sensie ESB będzie pośrednio zarabiało dzięki CS:GO, z drugiej strony taki streemer/influencer też zarabia grając w gry i nic autorom gry płacić nie musi, jeszcze robi im dobrą reklamę więc to ewentualnie wydawca może płacić streemerowi. Tak więc jak już apka będzie popularniejsza to czy wydawcy będą musieli płacić za "bycie" w niej, bo to przecież będzie świetna reklama dla gry, nawet jeśli gra będzie już dobrze znana i bez "istnienia" w ESB? Oczywiście to działa też w drugą stronę i ESB będzie tym popularniejsze, im więcej topowych gier będzie miało w ofercie. Myślę że dobry temat do dyskusji. A no i Wesołych Świąt wszystkim życzę. I cierpliwości do spółki. To zdecydowany longterm, za to z dużym potencjałem. We wtorek może będę widział coś wiecej, ale nie obiecuję.