cicho pienidze 9cash) lubai cisze!
troche pdokupilem,po netii,bgz i ostatni hawe dzis zawitalem do Was
Interesuja mnie spoli w tej fazei hossy czyli soatniej pod przejecie i z duza dywidenda.
Tutaj niska cena do div mnie skusila,ale widze potencjal duzy,a przjecie kwestia mysle,czasu najlepsze w biznesie protektora ejst brak konkurencji na rodzimym rynku :)
a dla graczy z zagrnaicy idelana spolka do kupienia z premia 20-30% do ceny z osatnich 6miesiecy sredniej.
Wyniki dobre nawet bdb.A wycena az prosi o wzrost. do 23 wrzesnia jeszcze troche ejst czasu.
Macie racje spoleckzi tw ersnesta to jzu syfy wiec i bzines sie zwija ,najlepiej zeby w pwkaietach to sprzedlai i koneic,skoro juz tak chca wyjsc.
Co do rpzjecia tani pienidz idelanym czasem na wezwania !
To wykorzystalem na BGZ,NETII spodziewma sie jeszcze poza protektorem ze jedna dwie spolki kotre mi po glowie chdoza w tym jedna z ktorej wyszedlem z uwagi na ciekawa opcje jako jest wlasnie protektor pojda pod noz.
Przy tak tanim pienidzu (niskei SP) oraz cenach mozna za bezcenn wiele spolek przjeac w sumie najtanszy pienidz w historii najnizej oprcentowane pozyczki itd!
Jutro QE europa Z EBC i beda miec kasy jak lodu na potencjalne wezwania do tego taniej kasy!!!!