Podobno "błędy księgowe", strat z ubiegłych lat im się trochę za dużo nazbierało, w dodatku podobno ksiegowali jeżeli dobrze pamiętam te dwa dema jako oddzielne projekty a nie pracę nad grą... Czyli to co wydali na zrobienie demo nie podpieli pod ewentualne zapasy sprzedaży gry.
Z jednej strony spoko pomysł bo teraz przed premierą mają "księgowo" czyste konto na pokazywanie zysków w danych kwartałach sprzedażowych, bez konieczności zmniejsza ilości zapasów... Chociaż tak naprawdę to są gry tu można wpisywać w tabelkę co się chcę w tej rubryce to nie magazyn z mąką który musi być realnym istniejącym magazynem, a są to wirulane kody do gry, których ilość mogą wymyślać jak sobie sami oszacują. Zamiast oszacować inaczej to wykazali stratę( wydali kupę siana, a nie mają z tego żadnego wartościowego produktu tylko demo gry)
Ale na otuchę zaraz raport Roczny, może naprostutowali, kilka dni po nim aktualizacja alertów, a niżej słowa Prezesa
Ja nie mogę potwierdzić powrotu na notowania ciągłe w tym sensie, że zależy to od giełdy, ale nie widzę powodu żeby po raporcie nie wrócili nas do NC Base, bo zrobiliśmy wszystko żeby te błędy księgowe naprawić