Nie zrozumiałeś mojego pytania. W jakim celu tracisz tu czas , gdy możesz zarabiać krocie gdzie indziej?
Chyba , że siedzisz w tym tak jak i ja i wiesz dokładnie , żę kurs nie ruszy znacząco do czasu , aż nie pojawi się wersja produkcyjna ,za dużo już było już obiecywania.
Cała akcja z autem ciągnie się tak dłigo , ponieważ w początkowej koncepcji chłopaki Veno chcieli zbudować skladaka , ze szrotowych części i na tym stracili wiele czasu. Póżniej okazało się , że inwestorzy nie pozwola wywalić swoich pieniędzy w błoto na budowę złomu.Zaczęła się awantura pomiędzy spółką , a inwestorami w wyniku czego zaangażowane zostały wszystkie możliwe instytucje nadzoru.Ciągłe kontrole firmy , Balkany itp.Pod taką presją nie było już wyjścia .Trzeba było wziąść się do ciężkiej pracy , lub zwinąć cały interes . Całe szczęście , że postanowili podjąć wyzwanie i profesjonalnie podejść do tematu.
Jednak budowa tak zaawansowanego technicznie pojazdu bez zaplecza i pieniędzy nie miała szans. Trzeba było zebrać ekipę
fachowców znaleść halę produkcyjną i więcej kasy - znowu poleciał roczek.
Po tylu latach jednego jestem pewien - to auto powstanie , ponieważ nikt o zdrowych zmysłach nie zadał by sobie tyle trudu:
https://youtu.be/bOMHCYGJEz4?t=20
Tak masz rację kibicuje temu projektowi , ponieważ kosztował mnie sporo czasu i pieniędzy.