Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,28 zł , zmiana od tamtej pory: -31,71%

Re: Dziewięć dzisiaj czy dopiero jutro?

Ciekawe co na to @helpi? Pisałem wczoraj, że będzie raczej odwlekanie, a nie będzie żadnej pozytywnej informacji. To potrafił tylko zwyzywa. Mówiłem, że jak wyników na ID nie będzie to kurs poleci? Też tylko potrafił wyzwać. Problem jest tego typu, że teraz już się nie podniesie z 9. Nie ma ID, a czekanie na Onco to kolejne lata. A Genomtec pokazał, że potrafi zbudować pudełka, których nikt niechce kupić. No i ciekawi mnie czy ktoś zwrócił uwagę na planszy w rubryce słabe strony Genomtec? :) Było o braku finansowania. Tylko czekać na kolejne emisję. Więc już niebawem może się powtórzyć sytuacja z Pure. Że chętnych już nie będzie...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GENOMTEC 0,29% 7,02 2025-09-25 13:27:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.