Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dziękuję Ci Chodzik

Głupota ludzka nie zna granic,
No co ja na to mogę poradzić.? Ma kolega rację leszczy tu nigdy nie zabraknie.
Po pierwsze
Czy ja tutaj napisałem słowo KUPUJ ?
Jak dałem rekomendacje kupuj na Netii to wzrosła od 2,30 do 4.20.
Kupiłem sobie PKN Orlen i dałem znać Cerciowi, ponieważ jestem przekonany ,że zrobiłem dobrze i dzisiaj dokupowałem. Cercio zrobił tak jak zrobił i nie ma do mnie żalu, bo i dlaczego miałby mieć ?
Po drugie
Jeśli wczoraj kupiłeś i dzisiaj sprzedałeś toś KIEP, bo dzień się jeszcze nie skończył i to wszystko MŁOTEM może się zakończyć, poza tym pisałem wyraźnie, że uważam iż ta korekta skończy się na PKN prawdopodobnie w najbliższych dniach.
Po trzecie
jeśli nie sprzedałeś to nie masz strat więc czekaj cierpliwie, zawsze zdążysz mnie przeprosić
Po czwarte
jeśli jesteś tak rozedrgany i podejmujesz tak emocjonalne decyzje, to daj sobie na jakiś czas z giełdą spokój ,bo do giełdy trzeba mieć odpowiednie nastawienie i nie w padać w panikę z byle powodu.
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.