Dnia 2022-03-05 o godz. 11:35 ~Dimitri napisał(a):
> Porównanie Rosji, która morduje cywili, dzieci i terroryzuje świat atomem z polityką mocno nietrafione.
> Wydaje mi się, że Prezes nie działa zakulisowo na szkodę nikogo tylko priorytetem stała się sama firma. Jako osoba w pewien sposób związana z Blooberem mogę powiedzieć, że daleko szukać takiego człowieka jakim jest Piotr Babieno. Wiem o wielu przypadkach ludzi, którym pomógł zupełnie bezinteresownie. Opinie możesz mieć Olu jaką chcesz przy czym daleka jest ot prawdy.
Porównanie jak najbardziej adekwatne, Chiny przecież popierają Rosję
Co do pana Piotra...,
"Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie AkcjonariuszySpółkiwyraża zgodę na udzielenie przez Spółkę pożyczki członkowi zarządu Spółki-Panu Piotrowi Babieno w kwocie nie wyższej niż3907 000zł(trzy miliony dziewięćset siedem tysięcyzłotych)na maksymalny okres do48miesięcy, przy czym oprocentowanie będzie wynosiłoco najmniejWIBOR 3M + 2%marżyw skali roku, "
"Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie AkcjonariuszySpółkiwyraża zgodę na udzielenie przez Spółkę pożyczki członkowi zarządu Spółki-Pani Karolinie Nowak w kwocie nie wyższej niż1302 000zł(milion trzysta dwa tysiące) na maksymalny okres do48miesięcy, przy czym oprocentowanie będzie wynosiło co najmniejWIBOR 3M + 2% marżyw skali roku,"
"Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie AkcjonariuszySpółkiwyraża zgodę na udzielenie przez Spółkę pożyczki członkowi zarządu Spółki-Panu Konradowi Rekieciowi w kwocie nie wyższej niż1302 000zł(milion trzysta dwa tysiące)na maksymalny okres do48miesięcy, przy czym oprocentowanie będzie wynosiło co najmniejWIBOR 3M + 2%marżyw skali roku"
"Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie AkcjonariuszySpółkiwyrażazgodę na udzielenie przez Spółkę pożyczki członkowi zarządu Spółki-Panu Mateuszowi Lenartowi w kwocie nie wyższej niż1302 000zł(milion trzysta dwa tysiące)na maksymalny okres do48miesięcy".
Ok, zgadzam się, prawdziwy filantrop :)))