lilka piszesz, że kupowałaś w czwartek i piątek
a to co znowu?
Autor: ~lilka [46.113.181.*]2015-02-13 15:05
Człowieku, o Colomedica ciąglę piałam, że nie ruszajcie tego dopóki obroty nie siądą, ja obserwuje tamto forum bo czekam na ostateczne wysypanie i może wejde w to tak jak i ty.
A że wawa, Inwestor i norek polecieli tam i obkupili się po pachy po 0,23 i po 0,10 to już nie moja wina.
Głupich nie sieją, sami sie rodzą.
Ja nie musze kłamać, ty sam sie zdradzasz na innych forach co i po ile kupiłeś.
Pakowałeś Ubt po 0,35zł i byłeś z siebie nieziemsko dumny. Po ile jest dziś Ubt?
Nastepny Sunex - ja go kupowałam kiedyś po 1,05zł to plotłeś na tamtym forum, że leci na 0,19zł.
Po dwóch dniach zapakowałeś sie w Sunex po 1,25zł i już ci sie wiatr zmienił. Prujesz tam wątek za wątkiem, że "Sunex gotowy doodpału!!!!" a Sunek już przebił 1zł w dół.
To są twoje inwestycje, sam o nich wypisujesz na wszystkich forach i błaznujesz, że ja kłamię.
Idź do Stonogi, może ma jeszcze troche tych akcji po 0,35zł co są poza obrotem, może ci sprzeda.
Nie odmawiaj mi wymądrzania się podczas gdy ty toniesz w swoich inwestycjach już pewnie połową oszczedności życia.
U ciebie co spółka, to wtopa kapitału. Nie uciekniesz od tej prawdy choćbyś nawet zniknął z forum bankiera.
Śmiech z ciebie jest na całym bankierze.
Nie musisz kłamać, a kłamiesz
akcji nie kupowałaś jak twierdzisz w czwartek
brudna gra