Dnia 2016-06-04 o godz. 14:36 ~Paweł napisał(a):
> Napisał ~Wolftek1, ciągle tu siedzi i ciągle żle o spółce, ktoś kto nie ma akcji albo się wycofa nie interesuje się tak spółką, tylko szuka innej, ale ten osobink chce zrobić wszystko aby kurs leciał w dół, może dla coliana zeby mogli kupić taniej? Ja zachęcam do kupowania, bo mam akcje, przedstawiam przy tym argumenty rozsądne, wystarczy: wykazujące wartość skonsolidowanych aktywów i pasywów w kwocie 1.090.571.139,39 zł, a więc więcej niż jest aktualna wartość akcji, czyli spółka jest niedowartościowana, łatwo to sprawdzić
Paweł dlaczego uważasz że mam pisać dobrze jak jest żle?.Twoje insynuacje (czarny PR trzeba umieć) jakobym pracował dla coliana nie dość że są bezpodstawne to jeszcze obrażliwe i świadczą tylko o tym jaki poziom reprezentujesz (oczywiście wyższy niż mój) .Domyślam się że jesteś od niedawna na giełdzie i jeszcze mało rozumiesz dlatego żebyś sobie głowy nie łamał wyjaśnię Ci że siedzę też na innych spółkach ,lecz tylko na col.(spółka marginalna w portfelu) mogę się wypowiadać.Domyślił byś się czegoś takiego?.Twój ostatni "rozsądny argument" że jest dywidenda chociaż walnego nie było więc i uchwały był the best.