Nikt nikogo nie straszy ! a jak masz takiego stracha to może to nie jest miejsce dla ciebie ? po drugie każdy moze przedstawiać swoje hipotezy odnośnie notowań czy rynku ! po trzecie na rynku są wzrosty i spadki a ty chyba o tym ju zdawno zapomniałeśi myślisz jak ostatni amator że bedą tylko wzrosty. Po czwarte coraz więcej komentatorów rynkowych uważa że będą bardzo silne spadki na rynkach i obecna hossa zbliża się do końca a przed nami zaczną się ogromne spadki. Po piąte jak masz coś ciekawego do powiedzenia to załóż temat a nie tylko wszystko negujesz nie uzywając przy tym żadnych argumentów. Po szuste zastanów się realnie co jest bardziej możliwe - 20.00 czy 40.00 zł na kursie w obecnych warunkach rynkowych i geopolitycznych ? moim zdaniem 20.00 zł i dlatego uważam że będzie korekta i na nią gram ! co nie podważa w żaden sposób dobrych wyników spółki czy jej przyszłych notowań. Są tavu co trzymają papier a są tacy co nim obracająi nie ma w tym nic dziwnego :) ja obracam obecnie 1/4 papieru i ciągle zwiekszam tą ilość poprzez jego sprzedaż z zamiarem kupna na dużo mniejszych poziomach a czy to się uda czy nie to tego nie wiem :) jak nie spadnie to mogędokupić po każdej cenie bo mam wystarczajacą płynność gotówki co jest chyba najważniejszym wskażnikiem dla inwestora ! zawsze mieć gotówkę na koncie żeby kupićpapier na dołkach i tyle w temacie. A ty możesz sobie dalej pisać posty bez żadnego znaczenia o straszeniu żeby tylko coś naklikać :)