Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -75,84%

Re: duży potencał do spadków

Ale ja akcje mam i nie piszę o spółce ani dobrze, ani źle. Po prostu obserwuję. Ty za to nie masz akcji, a siedzisz tu jakbyś się zapakował po same kule. Tyle raz pytałem po co. A ty dalej to samo, misja zbawienia narodu. Hahahaha. Na mój komentarz można było odpowiedzieć w dwóch zdaniach. Ty wolisz pisać eseje, których nikt nie czyta. Ja cię uważam za trolla i że robisz to za kasę na czyjeś polecenie, bo nawet frustracja ma swoje granice. U ciebie ich nie ma. Mnie zgotowała inna spółka, ale nie mam ich akcji i do głowy by mi nie przyszło tracić czas na wypisywanie mądrości na ich profilu. I możesz zaklinać rzeczywistość, że nie poświęcasz spółce wiele czasu, ale fakty mówią same za siebie i każdy może prześledzić historię nawet z ostatniego tygodnia. Trochę dużo wpisów jak na "kilka minut dziennie". Ja do niczego nie pretenduje. Pokaż mi choć jeden poważny wpis w którym wychwalam spółkę. To jest Bankier człowieku. Jeśli myślisz, że siedzą tu inwestorzy i sugerują się w zakupie akcji wpisami takich "no nejmów" jak drit czy Kal-El to musi być z tobą gorzej niż myślałem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDAPP 40,74% 0,19 2026-02-09 15:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.