Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -75,84%

Re: duży potencał do spadków

Czy Ty czasem czytasz co piszesz?
Miałbym pisać różnie, raz gorzej i raz lepiej, gdy w sytuacji MedAppu NIC SIĘ NIE ZMIENIA?
Ja komentuję logicznie i konsekwentnie zgodnie z tym, co widzę w publicznych komunikatach MedAppu.
Jak założono kilka wątków NA 1 TEMAT, to miałbym w każdym napisać inny komentarz o tym samym?
Oczywiste jest, że kopiowanie szybciej zapewnia to, że argumenty wybrzmią gdziekolwiek ktoś czyta.

Wcale nie poświęcam MedAppowi wiele czasu - zaglądam kilka razy dziennie łącznie na kilka minut
gdy mam okazje w krótkich przerwach pomiędzy innymi czynnościami, które wykonuję na komputerze,
tylko sporadycznie zdarza się, że jakaś odpowiedź wymaga napisania czegoś więcej,
ale to akurat bywa całkiem zabawne...

Każdy ma swoje powody, żeby robić to co robi i nie muszą to być tylko pieniądze.
Moimi powodami jest np. finansowa strata jaką poniosłem na zaangażowaniu w MedApp,
a także zmarnowanie przez spółkę pracy, jaką wykonali w niej moi koledzy, którzy tam kiedyś pracowali,
bo wiem, że potrafią i zrobili dobre rzeczy, do których dokończenia i zastosowania zabrało czegoś innego,
w co zarząd po prostu nie zainwestował potrzebnych relatywnie niewielkich środków.

To Ty występujesz tutaj pod pseudonimem bohatera z amerykańskich komiksów,
więc nie mierz swoją miarą i nie wmawiaj innym czegoś, do czego sam pretendujesz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDAPP -1,45% 0,10 2026-01-28 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.