Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,00 zł , zmiana od tamtej pory: 27,86%

Re: dużo orzeszków, żadnej petardy

Patrzę szerzej na branżę i są tez inne perły, które nie tylko świadcza IT usługi B2B, ale mają też swój rozpoznawalny produkt!! (np. LiveChat czy Live Bank czy iLumio).Na Ailleron czy Livechat inwestorzy (ale też analitycy i dzienniakrze) patrza jakby przychylniej, także dlatego, że marketing i PR, w tych spółkach działa jakby sprawniej i są bardziej widoczne, i wchodzą bardzo dynamicznie na nowe rynki..
News Aillerona, że będzie robił wdrożenie LiveBank w 16 krajach dla banku Citi robi wrażenie.

Pytania:
1. Jaki naprawdę rozpoznawalny produkt ma PGS??
2. Z jakimi globalnymi markami pracuje? Mam wrażenie, że robi projekty dla małych i średnich firm i są to pojedyncze zlecenia.
Z całym szacunkeim, ale na tle branży, to czym chwali się PGS, to są maleństwa

https://www.pgs-soft.com/pl/doswiadczenie/

PGS jest solidny i niby stale rośnie, ba, ma nawet dwucyforwe ROA, ale rozpoznawalność produktów jest w mojej ocenie niska... Kurs może się kisić długo, ja tracę powoli cierpliwość i niedługo chce wyjść z małym zyskiem po 1,5 roku kiszonki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PGSSOFT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.