Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Droga do Rosji otwarta

Pewnie masz racje że to cześć osób powiązanych ze spółką sprzedaje realizując zyski.
Pewnie już się naczekali ;) Takie to są uroki emisji prywatnych.
Przed pierwszym notowaniem ustalono kurs odniesienia na podstawie średniej transakcji przed notowanie na 1,8 - czyli ktos kupowal ...
Obroty są słabe więc takie wrzuty po kilka tys po prawej stronie powodują wahania.
Tak jak pisałem wcześniej Q4 i 2012 pokażą ile z zapowiedzi się sprawdzi, czy kontrakty dają zarobek - wtedy po lewej pojawi sie więcej.
Ja spółce daje co najmniej pół roku aby przekonać się o jakości informacji i prognoz .... Oczywiście mam nadzieje że będzie jakiś ekstra strzał i troche szumu i wtedy kurs moze isc szybciej .... w góre :)
A 5% to tylko 735 tys akcji co daje tylko 500 tys PLN ... ;)

ps.swoją drogą co robi ANIMATOR skoro coraz częściej mamy sesje po 0 obrocie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.