Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: 37,40%

Re: Drodzy .. inwestorzy..

Do Ja ... masz tu informację.. Tak, prawa poboru w emisji akcji serii C spółki MedTech Solutions SA będą miały charakter handlowy. Oznacza to, że akcjonariusze, którzy posiadają prawa poboru, będą mogli je sprzedać innym inwestorom na rynku. ....niestety niewiele osób rozumie co napisałem.. padło pytanie czy mam akcjie..już nie mam sprzedałem , czy odkupię? Akcje w tej cenie pewnie nie jeżeli będą notowane pp a powinny być to tak ale w cenie nie grozszej niż 20gr ... tutaj parę osób płacze że akcje spadają ja zajladan poziom poniżej 0,23 w najbliższym czasie i nawet za taką cenę nie kupię i dla wiadomości niektórych nie jestem ani trolem spadkowym ani wzrostowym, zresztą trolami zasłaniają się ci co tracą i muszą zwalić za to winę na innych bo trudno się przyznać do swoich błędów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDTECH -5,67% 0,38 2026-02-16 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.