Zgadłeś Trzyosobowy Szerloku. Z tym ze mielismy miec po 100 akcji i od 3 lat je sprzedajemy jak rzeczesz. Za rok dostaniesz moze 10, 12 gr dywidendy. To przy cenie 2.8 zł za akcje masz 3%. Na lokacie teraz dają 8% pewnego zwrotu. Podatek i tu i tu. Podaj mi jeden argumet po co mialbym dokupowac kolejna transze akcji? Bo co bo wejda na glowny parkiet? I co to da przy takim FF. Z doswiadczenia wiem ze niewiele to daje. Bo perspektywy. Bo jak twierdziles...to juz chyba za rok maja byc po 300, a za dwa lata po 700, a ujadasz ze wisza tu goście na haku po 4zł...cos z logiką kiepsko.Na jednym z portali branzowych odkop, poczytaj jakie spolki technologiczne daly ogromna stope zwrotu w przeciagu roku,pomoge Ci niekoniecznie polski parkiet. Wyjdz z piaskownicy na miasto i zobacz ze wokolo jest mnostwo kąskow ktore daja zarobic sowitsza stope zwrotu lub lepsza dywidende. Tu jestes byc moze od 10gr, nawet mniej je za darmo od mamy na 4 urodziny. Jak tylko spada to wina draxy, ktory mial 100 akcji lub Gutka albo aaa. Troche słabo obwiniac wszystkich za swoje niepowodzenia. Nie bede sie odnosil do Twoich kolejnych wypocin. Odezwe sie po kolejnym raporcie. I zebys mnie zrozumial, Xplus to zdecydowanie zdrowo prowadzona spolka ze zdrowymi finansami, fundamentami do mocnego wybicia,rozwijajaca sie. Oby udalo im sie wdrozyc polowe tego nad czym pracuja. Powodzenia i sowitych zyskow, rowniez dla Ciebie Kolego.