a ty Gutek123 co napisałeś ? posta na Pudelku ? nie potrafisz nawet w stosownym czasie napisać wartościowego posta o firmie. wystękałeś jednego posta jakieś 3 tyg temu z informacja, która ktoś napisał tu z 2 miesiące wcześniej. to twoje dokonania. u mnie w firmie nazywają to kalesioniarstwo. podaj adres to podeśle ci nowe kalesony bo po wczorajszej sesji może są brudne i z drachą.
w tym jest problem ze w tym naszym ob...... kraju większość ramoli jest twojego pokroju. YT zaopiekował się tym żeby szerzyło się foliarstwo wśród tych 20+ co niby nie oglądają TV ale są królami życia na YT czy Twich-u i sieja tam własną propagandę mając tysiące przy Du pasów. myślę ze ty Gutek jesteś jednym z nich a takich przekazywaczy typu draxar, aaaa, nowy, Mac itd a takich to w każdej warszawskiej czy poznańskiej bramie spotkasz. Udają pseudo-biznesmenów, często chwalą się ze są inwestorami w IT, AI czy modnym crypto, ale jak dochodzi do weryfikacji w świecie rzeczywistym a nie "metavers" to okazuje się ze to GOLASY ze stratami, GOLASY na haku, GOLASY z zaangażowaniem w akcje wartości max 5 tys. zł lub zwykli GOLASY PERONIARZE z już zaksięgowanymi STRATAMI.
Jak czytałem historie GPW to zauważyłem, z wypowiedzi starszyzny, ze wielu takich marzycieli było w 1999-2001 i zostali wykoszeni w pień jak padła internetowa bańka. teraz jest jakby podobnie z tym crypto. śmiać się chce jak na spotkaniach czy na video umoczeni marzyciele mówią jak to oni się nie jarają crypto czy spółkami technologicznymi, jak to nie inwestują tylko na końcu jest smutny wniosek: BRAK ZYSKOW i wiszenie na hakach latami z nadzieja ze najpierw odrobią straty a potem zarobią. Gratuluje im zamrożonego kapitału na lata, który ciągle topnieje. Po 10ciu czy 15 latach nagle odzyskają nominalnie te 5 tys zł które zainwestowali i się cieszą jak głupi do sera. Wtedy się okaże ze 90% tej kasy zjadła w międzyczasie inflacja.
SBF zapakował frajernię w FTT i kasa zniknęła bo niby zhakowali ich giełdę. zniknął tez jakiś czas temu Suszek a niedawno Gryn sprzedał biznes metaHero i tez nie do końca wiadomo co robi. Przypadek ? tak się GOLI FRAJEROW z $$$.
Tutaj cieszy mnie jedno ze prezes trzyma stery twarda ręka, lamusiarnia i gimbo posiadają niewiele akcji bo przegapili zakupy po 10, 20 czy 50 gr ale zapakowali się wysoko i dużo z nich wisi na haku, który coraz bardziej uwiera i trzeszczy. dobrze, hak ma uwierać. zawsze możecie sprzedać i stad zniknąć bo nikt za wami tęsknił nie będzie.