Dnia 2022-08-25 o godz. 09:42 ~hmm napisał(a):
> Dnia 2022-08-25 o godz. 09:13 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-08-25 o godz. 08:49 ~hmm napisał(a):
> > > taaa bo ty tak sobie wymarzyles… praktyka pokazuje ze jak sa wzrosty na rynku to sanwil rosnie tego połowę, a jak sa spadki to spada dwa razy szybciej od reszty. miales 16 lat zeby zauwazyc tego typu prawidlosci
> >
> > Przez ten czas miałem inne, ciekawsze rzeczy do roboty. Nie musiałem, jak jakiś studenciak, trollować na forach spółki, której nie miałem :-).
>
> I wlasnie w tym problem, że straciles 16 lat na jakiejs spolce I niczego cie to nie nauczylo, nawet z tego nie udalo ci sie wyciagnac zadnej lekcji, i nie zauwazyles prawdidlowosci ktorą dostrzegają nawet ci co nie maja tej spolki czy nawet jak to nazwales studenciaki (moze tu tacy tez są, nie wiemj), a pewnie nawet pierwszy lepszy licealistą, by to zauwazyl i juz wiedzial. No coz... niestety ale tak to dziala. Wiek to tylko liczby, a niektorzy mentalnie przez cale zycie zostają gimnazjalistami, a moze nawet przedszkolakami. widzimy to najlepiej na twoim przykladzie
>
>
>
Ja naprawdę się tym nie przejmuję, mam robotę i póki nie będzie totalnej rozpierduchy, będę ją mieć dalej. A jak będzie anarchia, grabieże, przestępstwa, poszprycowe zombiaki itp, to na to też jestem w jakiś tam sposób gotowy. A niedługo będę pewnie też energetycznie niezależny, kiedy zapadnie ciemność. Sprzedawcy energii mnie znienawidzą :-D.