Drugi kwartal 2024? O czym Ty piszesz, zobaczym ile czasu zajmują same dlc i WS. Jak zdążą do końca 2024 to będzie sukces. Mam sporo akcji ale takiego naganiania nie lubię. Tworzycie te puste wątki o sprzedaży milionów kopii, nierealnych terminach premier w jakim celu? Jest tanio to akumuluj, z doświadczenia wiem, że jak na forum jest taka wzrostowa nagonka to ktoś "grubszy" chce ciąć pozycję. Każdemu zależy na jak najniższej cenie, wiec nie zdziwię się jak do końca roku będzie jeszcze niejedna akcja na wymęczenie, zlapanie stoplossów itd. Fundusze tak działają od lat, im taniej skupią, tym lepszą stopę zwrotu uzyskają. Ten ostatni entuzjam niczego dobrego nie oznacza. Dla mnie osobiście premiera WS jest bez znaczenia, zainwestowałem tutaj długoterminowo, prawdopodobnie do samej premiery Red Frost. Niech kurs rośnie organicznie najlepiej po dobrych raportach finansowych, nie są mi pitrzebne jakieś chwilowe wysoki kursu, bo jakieś grupie osób zamarzył się szybki zysk. Mniej pustych wątków, więcej merytoryki, danych, analiz. To tyle.