Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,66 zł , zmiana od tamtej pory: -53,76%

Re: dowody KR że kłamie

Dnia 2022-06-14 o godz. 13:42 ~ce napisał(a):
> Dnia 2022-06-14 o godz. 13:26 ~Kr napisał(a):
> > Dnia 2022-06-14 o godz. 13:15 ~ce napisał(a):
> > > o następny filip wyskocył.
> > > chodujo wos w jednem polu konopii?
> > > jak tam kurs torpola bao 19,96 zł
> > > pozbuda 2,33 zł
> > > to ile przegrołeś ze mną sierotko?
> >
> > Nic nie przegrałem jeśli nie masz sklerozy to pamiętasz ze mam akcje od ceny 1,80 i dalej sobie będę mieć. .. nic Ci nie sprzedam nie jestem Twoim "imbecylem giełdowym"
>
> zakładam się z KR że torpol bęzie lepiej stał niż pozbud co kwartał
> Zgłoś do moderatora
> Dnia 2021-09-08 o godz. 12:04 ~Kr napisał(a):
> > Wczoraj Ce reklamował nam zakupy Torpolu gdzie na sprzedaży leżało 14k po 14,50 dzisiaj Torpol już kosztuje 14,12 będziemy się przyglądać inwestycji Ce :))
>
> stoi.
> Star :
> 1.torpol po 14.12 zł
> 2. Pozbud to 5 zł
> Zobaczymy jak będzie w grudniu 2021r i potem co kwartał jak będzie stał torpol a jak pozbud
>
> widziś nawet faktom zaprzecys jak na kłamcę przystało
>zakładam się z KR że torpol bęzie lepiej stał (...) - Forum - Bankier.pl
>z profil COMPREMUM SA
> Autor: ~Kr [195.210.60.*] 2021-09-08 15:47
> Opublikowano przy kursie:  5,04 zł , zmiana od tamtej pory: -47,22%
> Re: zakładam się z KR że torpol bęzie lepiej stał niż pozbud co kwartał
> Zgłoś do moderatora
> Dnia 2021-09-08 o godz. 14:13 ~ce napisał(a):
> > Dnia 2021-09-08 o godz. 12:04 ~Kr napisał(a):
> > > Wczoraj Ce reklamował nam zakupy Torpolu gdzie na sprzedaży leżało 14k po 14,50 dzisiaj Torpol już kosztuje 14,12 będziemy się przyglądać inwestycji Ce :))
> >
> > stoi.
> > Star :
> > 1.torpol po 14.12 zł
> > 2. Pozbud to 5 zł
> > Zobaczymy jak będzie w grudniu 2021r i potem co kwartał jak będzie stał torpol a jak pozbud
>
> Ce musisz uważać bo był tu jeden taki Czarodziej to tez się zakładał i sam powiedział ze jak się myli to zmilknie na wieki ... i zamilkł :))
>
>Zobacz wątki dotyczące COMPREMUM SAZobacz profil COMPREMUM SA
> Autor: ~Kr [195.210.60.*] 2021-09-22 12:22
> Opublikowano przy kursie:  5,40 zł , zmiana od tamtej pory: -50,74%
> Re: zakładam się z KR że torpol bęzie lepiej stał niż pozbud co kwartał
> Zgłoś do moderatora
> Wiem ze to nie koniec kwartału ale ... CE Torpol teraz kosztuje 12,88 i do końca kwartału zdąży spaść jeszcze trochę :))
> A Pozbud kosztuje 5,34 i do końca kwartału pewno jeszcze trochę wzrośnie ...
>
> CE co wygram w pierwszym kwartale ???
>

No widzisz CE nic nie rozumiesz... nie sprzedałem Compremum nadal go mam od ceny 1,80 i nadal planuje na nim zarabiać jak sprzedam to zysk będzie zmonetyzowany a na razie strat też nie mam.
Natomiast nie muszę szukać tak jak Ty "imbecyli giełdowych" którzy mi sprzedadzą akcje na kółka !!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM 2,82% 1,27 2026-02-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.