Ciężko stwierdzić, ja z kolei bym powiedział, że ktoś chciał skorzystać z zamieszania wywołanego infem o skupie i się pobawić w blokowanie kursu połączone ze zbieraniem akcji na niskich poziomach od strachliwych, ale blokady szybko zostały rozebrane i dał sobie spokój.
A jak jest w rzeczywistości to wie tylko sprzedający i nowi właściciele akcji, ja mu tam coś podskubałem rano, ale jednak nie chciałem brać za dużo, bo nie wiadomo jak sytuacja się tutaj rozwinie. Nie byłbym w jakimś szczególnym szoku jakbyśmy spadli jeszcze niżej, bo skoro ludzie oddają poniżej 20 zł po infie o propozycji skupu za ponad 9 mln, no to wszystko jest możliwe.
Poza tym nie wiadomo jaki będzie raport, a jest przed WZA. Może będą słabsze wyniki i zjadą z kursem w dół? Mi marzy się znowu 16 zł tutaj zgrane ładnie ze wzrostami na MG pod DDS2. Wtedy tam bym sprzedał akcje i sobie dokupił tutaj pod skup. No ale na MG do premiery jest niestety jeszcze trochę czasu i nie wiem czy się uda tak to rozegrać, a znowu nie mam zamiaru pozbywać się tanio MG przed wydaniem DDS2. Tam liczę też na ładną stopę zwrotu.