giełda mnie nauczyła tego,ale masz rację przerabiałem naszych inzynierów giełdy!przygoda z midasem i panem solorzem-nauczka ,malinowy król i jego pronox a teraz regnon-tutaj najwięcej popłynąłem,karkosik-na krezusie zarabiałem,natomiast na boryszewie tyły ale wszsytkich ich bije patrowicz,grałem zawsze na krótko ,ja miałem tu szczęscie-kupowałem ifc po 0,33 a po dwóch dniach wypychałem po 0,47 w jeden dzień kilkanście tysięcy złotych, to samo na midasie,patrowicz robi wirówki -jest w nich ekspertem -na dzisiaj poblokowany,jedyne co nie miałem to petrola w swoim portfelu,grałem mocno na dss jak zwiesili notowania,mam też całkiem niemały pakiet hydrobudowy ,która liże dno i bomi,które ratują i tak to wygląda: co do gazet: GŁOS ROSJI,2000(kiev),24ua.
jak poskładasz wsz do kupy-w rosji montują nowego nissana,ładę ,będą wypuszczali na rynek auta w kilkuset tysiącach egz łącznie co roku,westa jest największym dostawcą aku na tamten rejon,jezeli podpisza umowy ,szacunkowo przedział zamówień 40-60 milionów,jeżeli by wyszły zamówienia dla farm wiatrowych to juz kosmos,,,polityka informacyjna westy fatalna,zobaczymy co po walnym i po wynikach!!ja wiem jedno,linia vrla jest otwarta-nie mają zamówień,nie wiem czy jeszcze potrzeba do tego hucznego otwarcia przez janukowycza?linka Ci nie podam bo nie mam do otwarcia,.mam nadzieje ,że oprócz kosmetyki na walnym poinformuja łaskawie akcjonariuszy jakie mają plany na najblizszy rok..pozdr