to masz nerwy ze stali i tak trzymaj. dużo dobrego można by o spółce powiedzieć i większość z nas chyba naprawdę sporo już wie dlatego tak się trzymamy . jak ktoś wskakuje na forum i pajacuje pisząc że wykres do bani i że to kupa to szlak mnie trafia bo bladego pojęcia nie ma co to za spółka i nawet sobie trudu nie zada żeby sprawdzić a sam gra na gorszych gniotach bo nasi to dopiero potrafią rzeźbić! nikt inny tylko nasi spece od finansów zeszmacili kurs- tak się czasem zastanawiam czemu tak słabo z komunikacją pomiędzy spółką a inwestorami i za każdym razem zadaję sobie pytanie a jak ja bym postąpił na ich miejscu gdyby ktoś zrobił ze mnie szmatę. odpowiedź mam zawsze tę samą. zaprzestałbym jakiejkolwiek komunikacji. może jestem naiwny ale według mnie to jeden z kluczowych elementów. dodatkowo słabe wyniki a miało być tak fajnie więc nie ma się czym chwalić. gdyby kurs był realny dodatkowo byłoby mi wstyd przed inwestorami.
podobnie jak ty zaglądam do prasy ukraińskiej czy możesz polecić coś ponad companion i gazeta.dp?
jak wyjdziemy na prostą z kursem wspomnij te ciężkie chwile i zainicjuj w sopocie w sheratonie spotkanie dla westaistów. obiecuję nie będziesz na nim sam:-).
powodzenia życzę Tobie i wszystkim sprzymierzeńcom westy.