Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,90 zł , zmiana od tamtej pory: -68,60%

Re: Dokupiłem

Po 11x kupowałem i pisałem o tym. Następna partia miała byc jak już będą dobre raporty. Myślałem że dziś będzie walenie w rynek a tu ktoś zebral b szybko całe Pkc co było na s. Intuicja kazała mi się podłączyć. Mało kupiłem bo to jeszcze nie ten moment..Ale fundamenty są tu lepsze niż były jak pójdzie kasa na akwizycje. Prezes mówił w firmie że mają ogromny problem z tą akwizycje bo firmy schodzą jak świeże bułki więc muszą pewnie więcej kasy wrzucić żeby jakaś kupić. A problemem sunexu jest brak kasy a nie brak perspektyw. Wczoraj ifirma zjechała 20% a raport ani dobry ani zły tylko perspektywy takie sobie. Tu odwrotnie. Ale każdy myśli za siebie bo mogę się mylić. Nie jestem nie omylny jak wiatr prof.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNEX 1,90% 4,28 2026-01-23 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.