brak popytu na wyższym poziomie? Nawet jak jest w miarę duży popyt to nie ma sensu się ujawniać skoro to podaż się ujawnia. To w końcu podaż wciska enter i leci sypiąc na lewo. W takiej sytuacji popyt nie musi sięgać wyższych poziomów. Zgodzę sie, że jest jeszcze "kilku" którzy i przy obecnej cenie mają zysk z akcji - ale nie to jest ważne, znam spółki które spadały do poziomów poniżej pp i teoretycznie większość jest stratna a jednak ktoś wyprzedawał....
Co do emisji i patrząc jak "lekko" spółka pozyskuje kasę w ramach wypuszczania obligacji, jeśli emisja jest przewidziana tylko pod "Zakupy Ratalne" to nie powinna to być kwota (pozyskana z emisji akcji) nie większa niż 3mln zł - a ile będzie to akcji tego nie wiem. Myślę, że nieporozumieniem byłoby cena na poziomie 1zł - po tyle rozwinęli biznes, może po 2zł? Lepiej choć nie do końca - kredyty chwilówki są bardziej opłacalne niż kredyty ratalne więc osobiście wpływ zysków z tej działalności w przyszłym roku szacuje na około 1 mln zł, Więc zapowiadane 20 mln zł w przyszłym roku w większości powstanie wg mnie dzięki kredytom "chwilówkowym". Jakie jest wasze zdanie?