Życzę Ci powodzenia ale jeśli jasnym umysłem do analizy nazywasz takie stwierdzenia o powolnym skupie po 5zł to ja to nazywam rojeniami leszcze po miesiącu na giełdzie. Tylko inny leszcz możne prowadzić taki skup do puki nie doczyta jakie ma koszty transakcji.
Na razie to nic nie wskazuje na to żeby miało się coś dziać i tyle.
Nie bardzo też rozumiem to zdanie "jeśli masz akcje to sprzedaj a sobie zarobisz"
Niby na czym? Ja już sobie zarobiłem jak leciało do góry. Teraz zostało mi 5k tego papieru i gdybym chciał to sprzedać natychmiast zbiłbym Ci cenę z powrotem na 0,01. Każdy kto chciałby to sprzedać zbije tą cenę chyba że rozpocznie "powolne sprzedawanie" po 3 akcje.
Stary komu Ty kity chcesz wciskać? Serio liczysz że ktoś poważny się na to nabierze? W obecnej sytuacji to na zarobek może tu liczyć tylko ktoś to ma góra 1000 akcji ale sprzedając je po 4 sztuki albo czekając na wzrosty 1000% to ile może zarobić?
Jeszcze raz powtarzam jeśli jesteś poważnym człowiekiem to napisz do prezesa, chętnie Ci upchnie ze 100k poza otwartym zamiast wypisywać głupoty o polowym skupie. To są zwykłe zabawy podobnej Tobie leszczyny ale co tam odżałuj tysiączek i będziesz miał swoje wzrosty, niestety tylko wirtualne bo nikomu nie sprzedasz tego nawet po 10gr ale skoro taki jesteś pewny wzrostów to lepiej żeby zaczęło z poziomu 50gr niż 5 gr prawda?
To ile jesteś skłonny zaryzykować na swoje teorie i analizy?