Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,00 zł , zmiana od tamtej pory: -29,00%

Re: Docelowa wycena ...

Gosćiu ja nie mam czasu tobie co chwile odpisywać bo zajety jestem roznymi obowiazkami. Wiem ze masz wakacje, to widac ześ dzieciak. Styczen ma 31 dni. Zalozmy 10 stycznia nie wiedzialem jeszcze o jej istnieniu, potem zaczelem obserwowac i kupilem. Co tu jest nielogicznego? Dramat z toba dyskusja bo poziom intelektualny zero. Moze niech inni dyskutuja bo mi szkoda czasu. Sadze ze naganiasz na spadki i chcesz dokupic ponizej 2 zl. ale sam widzisz ze jest to nierealne. Jakis desperado tylko sprzedal te 1300 tak ze kurs poszedl na moment na 1,80. Moze ktoś potrzebował kasy badz chce kase zainwestowac w inna spolke. Takie jest moje zdanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROACTA -7,37% 0,88 2026-02-20 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.