Dnia 2018-09-29 o godz. 14:09 mul_roboczy napisał(a):
> Wykres nie wiem jak tam u ciebie ale ja ostatnio co wychodzę na plus to za chwilę jakiś królik wyskakuje z kapelusza i gra staje się z sumą zerową a czasu i zdrowia wymaga więcej niż to warte. Czekam na przyszły rok. Jak PPK nic nie zmienią to inwestuję w większą ilość wózków z watą bo lepiej na tym zarabiam. Przykłady robienia drobnych idą już na GPW w dziesiątki spółek a szkoda.
Mule, dobrze wiesz, że nie mam zwyczaju ujawniać swych przeszłych, obecnych czy przyszłych inwestycji - czasu mam dość i wciąż uczę sie giełdy, a data jest akurat jest arcypouczającym przedmiotem do poznawania giełdowej dżungli. Zakładam jednak juz na serio, iż teraz z innej perspektywy postrzegasz mój dystans wobec tej spółki, więc tym razem daruję sobie ironię na temat wózka z watą.
Czas ironii i kpin chyba minął. Sam zreszta pisałeś, ze za pewne słowa prezeska powinna być rozliczona, bo można teraz je oceniać jako manipulację informacyjną. Ale wątpię, by została rozliczona - bo niby przez kogo i jak? Przez głównego akcjonariusza, którego roli w tym wszystkim nie da się stwierdzić ani określić?
Jestem pod (złym!) wrażeniem tego raportu i tego, jak tu inwestorów naprawdę robiono w puzon. I nie gierki z podawaniem tlenu czy podbitki 1 akcją na open i close mam na myśli.
Masz rację - data dołączyłą do listy, gdzie - jak napisałeś - " Przykłady robienia drobnych idą już na GPW w dziesiątki spółek a szkoda."
Ano niestety...