A poprzedniego postu już nie zauważyłeś czy nie chciałeś?
"Czy ty wiesz chociaż o czym napisałem w poście, właśnie o opuszczeniu anglików z UE"
A gdzie angole opuścili unię miałeś referendum ,dychnij do opuszczenia to lata świetlne i ma się nijak do rynk NewConnect.
odwołanie = protest miałeś info że będzie odwołanie i teraz info że złożyli protest(odwołanie), człowieku przestań się wydurniać.
Dzwoń do spółki tam ci wyjąśnią odwołanie to złożenie protestu.
Po co piszesz pod tyloma nickami?
Dnia 2016-06-24 o godz. 07:17 ~obserwator napisał(a):
> Chyba jest jakaś różnica w znaczeniu słów odwołanie a protest, przynajmniej jak dla mnie.
> Nie wiem gdzie znalazłeś tego lemura on nie należy do mnie. Obserwator ok i babcia też, ale
> tylko do tego wpisu - ( obiecanki cacanki - babcia)
A odwołanie od negatywnego rozpatrzenia wniosku o dofinansowanie to co to jest nie protest?
A to dlaczego w jednym info napisali że złoża odwołanie a potem podali info że protest(odwołanie ) zostanie rozpatrzone w terminie nie dłużysz niż... itd. ???
"Emitent postanowił złożyć odwołanie."
"protest powinien zostać rozpatrzony w terminie nie dłuższym niż..."
Oczywiście dla ciebie to jedno drugiego nie dotyczy, zadzwoń tam i ich popraw panie babcia, obserwator, jaj i co tam chcesz jeszcze.
Ile razy jeszcze będziesz manipulował?
Ja kupiłem te durne akcje i czekam co będzie a ty w jakim celu OBSERWUJESZ, jesteś fanem spółki,chcesz zadbać o mój portfel bezinteresownie?
Chcesz to kup te akcje, nie chcesz to nie kupuj. Pisanie na tym forum nie ma wpływu na kurs, on podążą swoimi ścieżkami.
Ja miesiąc temu byłem presto a teraz jestem pst a ty charytatywny człowieku?
Jak nie lemur to jaj albo obserwator albo coś jeszcze?
Dnia 2016-06-03 o godz. 16:33 ~pst napisał(a):
> A ty co dalej obserwujesz, analizujesz?
>
> ~jaj [95.160.158.*]
> ~obserwator[95.160.158.*]
tu cie dobrze podsumowali:
Dnia 2016-06-14 o godz. 17:55 ~gg napisał(a):
> Ty natomiast na pytanie "kiedy ostatnie notowanie akcji z prawem poboru" odpowiadasz "kiedy można handlować pp".
>
> Potem piszesz żeby można zrobić emisje nowych akcji na walnym musi być zgoda akcjonariusz posiadających
> > minimum 25% akcji dopuszczonych do obrotu.
>
> I wyczytałeś to w regulaminie jakim gpw ? A co ma regulamin gpw do zasad na walnym?
>
> Albo robisz to specjalnie i mieszasz celowo ludziom w głowie wypisując ta bzdury albo naprawdę nie masz pojęcia.
> Prowadzisz tą grę słowną aby zamieszać innym i kupić tanie czy robisz to z dobrego serca dbając o innych?
> Pewnie nie chcesz kupić tych akcji tylko z ciekawości tak mieszasz.
A teraz mieszasz że protest to nie odwołanie czyli spółka nas okłamała podając najpierw że złożyła odwołanie a potem podaje info dotyczące rozpatrzenia protestu?
Dalej uważam że trzeba czekać na kolejne info dotyczące odwołania a czy będzie negatywne czy pozytywne to się dowiemy niebawem.
Rozumiem że ty czekasz na info dotyczące protestu bo to są dwa różne znaczenia słowa jak napisałeś :)
Dzwoniłeś już do Presto im o tym powiedzieć :)
Po co obserwujesz, książkę piszesz czy chcesz kupić?
???