Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: Dobry wynik PRESTO

Dnia 2016-06-24 o godz. 09:57 ~pst napisał(a):
> Dnia 2016-06-24 o godz. 09:38 ~obserwator napisał(a):
> > Niewielki spadek wartości akcji, przy dzisiejszym ogłoszeniu wyników referendum , dobrze wróży na przyszłość. 
>
> babcia vel jaj vel obserwator, nie wiem czy wiesz ale takie informacje mają się nijak do rynku NewConnect więc nie pisz bzdur.
> Jaki masz spadek akcji przy dzisiejszym ogłoszeniu wyników bo ja widzę że od kilku dni kurs oscyluje na poziomie 12gr?
> Ta 1 akcja na 11gr, no tak spadło z 13gr :)  W chwili pisania postu tego 0,11 jeszcze nie było

Czy ty wiesz chociaż o czym napisałem w poście, właśnie o opuszczeniu anglików z UE, i do tego odnosił się post.
Albo czegoś nie doczytałeś, albo znacznie obniżył ci się poziom IQ,
Przy okazji odpowiem ci na twoje zarzuty z innego postu Wkleiłam fragment twojego wpisu
("A teraz mieszasz że protest to nie odwołanie czyli spółka nas okłamała podając najpierw że złożyła odwołanie a potem podaje info dotyczące rozpatrzenia protestu?")
1.Podaj choć jedno info, że złożyli odwołanie, informowali że będą się odwoływać nawet dwukrotnie (mieli 14dni na złożenie
odwołania,od chwili podania wyników konkursu)
2.Niebyło komunikatu że, odwołanie rozpatrzono negatywnie. Dlaczego składają protest?
Wyjaśniłem jasno ? jeżeli nie to sory ale prościej nie dam rady. 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.