Dnia 2016-06-24 o godz. 09:57 ~pst napisał(a):
> Dnia 2016-06-24 o godz. 09:38 ~obserwator napisał(a):
> > Niewielki spadek wartości akcji, przy dzisiejszym ogłoszeniu wyników referendum , dobrze wróży na przyszłość.
>
> babcia vel jaj vel obserwator, nie wiem czy wiesz ale takie informacje mają się nijak do rynku NewConnect więc nie pisz bzdur.
> Jaki masz spadek akcji przy dzisiejszym ogłoszeniu wyników bo ja widzę że od kilku dni kurs oscyluje na poziomie 12gr?
> Ta 1 akcja na 11gr, no tak spadło z 13gr :) W chwili pisania postu tego 0,11 jeszcze nie było
Czy ty wiesz chociaż o czym napisałem w poście, właśnie o opuszczeniu anglików z UE, i do tego odnosił się post.
Albo czegoś nie doczytałeś, albo znacznie obniżył ci się poziom IQ,
Przy okazji odpowiem ci na twoje zarzuty z innego postu Wkleiłam fragment twojego wpisu
("A teraz mieszasz że protest to nie odwołanie czyli spółka nas okłamała podając najpierw że złożyła odwołanie a potem podaje info dotyczące rozpatrzenia protestu?")
1.Podaj choć jedno info, że złożyli odwołanie, informowali że będą się odwoływać nawet dwukrotnie (mieli 14dni na złożenie
odwołania,od chwili podania wyników konkursu)
2.Niebyło komunikatu że, odwołanie rozpatrzono negatywnie. Dlaczego składają protest?
Wyjaśniłem jasno ? jeżeli nie to sory ale prościej nie dam rady.