Cyferki podawane z dokładnością do złotówki nie budzą zaufania?:)
A co to za kolejna bzdura, teraz nagle ganisz raport za to że jest zbyt dokładny:)
A co do czasu podania, to znam wiele spółek z GPW, gdzie odwalają dokładnie te same cyrki, więc to dla mnie nie jest żaden argument. Miałeś raport w terminie? Miałeś. I tyle w temacie. Z tego co widziałem już w dniu raportu łkałeś że go na bank nie będzie, więc i tak przekroczyli twoje najśmielsze oczekiwania.
Już chyba wolałem jak wychwalałeś spółkę pod niebiosa bez powodu i w każdym infie widziałeś miliony złotych. Takie płaczki formowe co im nic nie pasuje, jednak są bardziej denerwujące od niepoprawnych optymistów.
No ale kumam widzisz poprawę, więc teraz chcesz kupić. Wtedy chciałeś się pozbyć akcji bo bałeś się spadków i dlatego wszystko było w złotych kolorach. No nie wyszło z tym sprzedaniem, ale teraz może sobie kupisz:)
Ja już pomału zaczynam się szykować do jakiś zakupów na poziomie 25-26 groszy, niech tylko wpadnie trochę hajsu ze sprzedaży innej spółki, ale tam jeszcze troszkę za wcześnie na spieniężanie zysków, bo dużo dobrych inf w drodze.
P.S.
Swoją droga zauważyłem, ze odkąd zacząłeś pisać negatywy Twoje alter ego prospadkowy ŁEB z zniknął z forum. Pozdrów go ode mnie. Może teraz dla odmiany on ponagania na wzrosty?:)