Dnia 2016-12-08 o godz. 10:17 ~pol napisał(a):
> heh ale cisza... nawet Libet nie nagania, albo zameldował wykonanie zadania i dostał nowy przydział, albo szukuje zakup do 2 zł albo kostki sprawdza od spodu jaka data ;).... Tomasz co myślisz? wsparcie 1.32-1,3 i albo góra albo dół albo boczniak ... ;) ale zima....
Cały czas obserwuje kurs. Ja nie naganiam. Czekam. Mam nadzieję, że zarząd Libetu ostro pracuje i pokażą wyniki swojej pracy w postaci zysków spółki. Póki co zagarnęli rynek poprzez zdobycie najbardziej prestiżowych nagród, w zasadzie otrzymali wszystkie możliwe w kategorii kostki brukowej i jak napisała RP są w tej chwili największym producentem kostki brukowej. Wraca inflacja i wychodzimy z okresu dekoniunktury, więc mam nadzieję że zarząd się wykaże - obniży trochę koszty i upuści trochę zysku aby uzdrowić wskaźniki finansowe. W sumie banki widzą potencjał dając im tak duże kredyty. W każdym razie nie przekują dotychczasowe działania na to co my inwestorzy lubimy najbardziej czyli na zysk netto który wywinduje kurs do góry. Albo jakieś przejęcie czy cóś :p
A wtedy Panowie z zarządu jak Wam się to uda to daję Wam zielone światło na to żebyście sobie zwiększyli wynagrodzenia :)