Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,54 zł , zmiana od tamtej pory: -4,07%

Re: do szukajacego: NA TYM POZIOMIE FF SIE NIE POJAWI!

Śmieszna rozgrywka na tych akcjach, czyżby "trzymający" kurs już był tak zdesperowany brakiem podaży, że zszedł z pakietów 1000 szt -> 500 szt -> 222 szt do 111 szt (?)
Drodzy, to nie ten poziom cenowy akcji, aby się obłowić tanimi akcyjkami, naiwnych co raz bardziej nie widać:)
Ja, sukcesywnie zwiększam pakiecik w miarę przypływu wolnych środków i zamierzam robić tak dalej, tylko bardzo proszę utrzymać ten poziom cenowy przynajmniej do końca br.:))
Mój początek zakupów był powyżej 4 zł, ale dzięki "sterującym" ceną tych akcji średnia jest poniżej obecnej wyceny rynkowej, dlatego bardzo proszę dołujcie dłużej, a zaręczam, że nie pozbędę się ani 1 szt akcji przed najwyższą ceną mojego nabycia(a gdyby przyszłość tej spółki nas mile zaskoczyła, to chętnie poczekam na 2 cyfry przed przecinkiem:)
Cierpliwość jest cnotą, a w tych okolicznościach może popłacać.
P.S. Proszę kierować się rozsądkiem i inwestować zgodnie z własną strategią, nie sugerując się powyższym moim wpisem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICOBIO -0,77% 0,52 2025-11-04 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.