Muszę jednak przeprosić, bo zarząd (RI) odpowiedział na moje pytania (od razu zapewniam, że odpowiedź odczytałem przed chwilą i nie wykonałem żadnej transakcji pod tą odpowiedź0
cytuję
Szanowny Panie,
jak Pan zauważył, wokół Spółki w związku z wznowieniem notowań jej akcji na rynku NewConnect, dzieje się "dużo" jednak stan wiedzy Zarządu Spółki jest taki sam jak Pański i pozostałych akcjonariuszy w związku z publikacją przez Urząd KNF komunikatu z dnia 7 lutego 2019 r.
Odnośnie Pana pytań:
ad.1) na chwilę obecną nie jest przewidywana organizacja publicznej prezentacji wyników finansowych za IV kw. 2018 r.
ad.2) prosimy zwrócić uwagę, iż Zarząd Spółki będzie prowadził w dalszym ciągu skup akcji własnych, jednak w okresie zamkniętym (zgodnie z par 6 ust 2 lit b) Regulaminu Skupu Akcji Własnych Spółki opublikowanym raportem ESPI w dniu 23 listopada 2018 r.) skup taki nie może być realizowany do dnia 14 lutego 2019 r. Nie jest to informacja poufna a już wcześniej (wskazanym raportem) podana do publicznej wiadomości.
ad 3) na chwilę obecną, Zarząd Spółki nie przewiduje publikacji projekcji wyników finansowych.
W raporcie kwartalnym Spółka planuje opisać działania podjęte w IV kw. 2018 a w sprawozdaniu rocznym (zarządu) za 2018 r. opisać całość dokonań operacyjnych Spółki.
Z poważaniem,
/-/
w imieniu Zarządu Spółki
FTI Profit S.A.
ul. ZŁota 59