Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do rysia

Dnia 2011-12-21 o godz. 21:32 ~ryszard napisał(a):
> Jeszcze nic nie zapowiada poprawy notowań pod względem AT ,
> no chyba że ten tydzień zamknie sie 25 gr , ale w to nie
> wierzę . Myślałem że wzrosty rozpoczną się po Mikołaju ,
> ale się myliłem , teraz uwazam , ze to nastapi po 10
> stycznia . Spadek poniżej 20 gr na zamknięcie tygodnia ,
> nam nie grozi ?

Pisałem Ci wyżej że spadek na dużym wolumenie na niskich wycenach nie rokuje niczego dobrego,ta spółka jest wirtualną pozycją,nie zajmują się produkcją,nie posiadają aktywów wartościowych które syndyk może przejąć?,kupuj spółki które spadają na małych obrotach jak już na NC się bawisz,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.