Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do przemyslenia

...strategia łapania noży niestety ma swoje plusy i minusy :) Ja wchodziłem w Paged w korekcie październikowo/listopadowej i pospieszyłem się o jeden dzień - też miałem podobne odczucia. Prawda jest taka, że Paged dziś kosztuje mniej niż przed wynikami za 3Q. Obstawiam, że na koniec zrobią 115-120 mln EBITDA. Można to wywnioskować po wypowiedziach Mzyka. Nie sądzę, że kłamie, bo ma windykację na sprzedaż - to z kolei zachęca do podrasowania wyników tej części. Perspektywy na przyszły rok jeszcze lepsze niż na ten. To nie jest jeszcze moment na odwrócenie trendu. Także cierpliwości, chyba, że ktoś nastawia się na szybki zysk - tu może być różnie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PAGED 0,03% 58,40 2017-10-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.