Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Pana Pawła Płócienniczaka

No to ja też cos dodam jako że jestem dość długo na tym walorze i mam spory udział w portfelu. Jeżeli chodzi o Tfona to jak ktoś jeszcze pamięta czasy debiutu i otarcia się o bankructwo to wie że po wycofaniu fundów i grubasów bardzo trudno odbudować wizerunek i zaufanie. Od tamtej pory mamy dość dziwną sytuację gdzie akcjonariat dzieli się wyłącznie na "Właściciela" i mega drobnicę. Do niedawna miałem wielkie zastrzeżenia co do profilu działalności i kanałów dystrybucyjnych ale odkąd myPhone wszedł w smartfony to moje wątpliwości prysły zwłaszcza że od 3mies jestem zadowolonym posiadaczem NEXTA (aprpo zrobiłem dzisiaj upgrade i śmiga jeszcze lepiej). Skądinąd wiem też że bardzo dobrze rozwija się dziłka LEDowa co zresztą żadna nowość.
Jak tylko "Właściciel" zmniejszy trochę apetyt na zagarnianie netto do własnej kieszeni to najbliższe wyniki nie pozwolą stać obojętnie obok nowym graczom. Fundusze nie wejdą bo musiała by być emisja więc kurs jest i może być tylko kreowany przez drobnicę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.