Wszedłem po 3,03 w Tauron na podstawie własnej analizy opartej o dywergencje na tak zwanych "nowych wskaźnikach" Pan kolorowy-wiatr na pewno wie o czym mowa. Jego analiza jest poprawna, jak najbardziej nikt nie mógł przewidzieć, że kurs jeszcze tąpnie pod własnym ciężarem, ale to już chyba koniec grawitacji. SL oczywiście 2,89, poniżej 3zł można jeszcze dokupić jeśli się uda. Oczywiście szeroki nadal w bessie, choć w najbliższym czasie krótkie odbicie możliwe z tego samego powodu co na Tauron jak i większości Bluchipów, może okazać się nawet powyżej oczekiwań, ale pożyjemy zobaczymy.
Śledzę Pana analizy jak tylko pozwala mi na to czas, bardzo ładna i szybka gra była ostatnio na Sunex, moje gratulacje.
Z innej beczki całkiem, oczywiście zrozumiem jeśli nie zechce Pan nawet zerknąć na tą śmieciową spółkę, ale swego czasu wpakowałem 3% portfela w NC, jeśli mógłby Pan napisać dwa zdania co tam w trawie piszczy, bo moje metody wymiękają przy niepłynnym rynku się okazuje ;-) Siedzę po 0,13gr na Letus C. i się zastanawiam bo jest możliwość wyjść mniej więcej w tych okolicach, choć liczyłem na wzrosty, a ostatni mi umknął.