Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -75,00%

Re: do olka

A co ma wspólnego Velto z Polskimi Inwestorami? Jeśli cię tak bardzo interesuje to tak straciiłem tam trochę kasy a dokładnie lekko ponad 6 tyś zł. Jak wszyscy którzy brali tam emisję PP staliśmy się ofiarami oszustwa. I nie utopiłem kasy tylko mi ją skradziono! Czujesz różniczę?
Tu też mam niewielki pakiet i się aż tak bardzo nie zagłębiam w czytanie wszystkich raportów na każdej z 14 spółek jakie posiadam, bo poza graniem na giełdzie również pracuję. A jeszcze żeby zaspokoić twoją ciekawość to kilka ładnych lat temu zainwestowałem 20 tyś w zabawę w giełdę i na szczęście bardzo szybko pula wróciła na konto, od ponad 9 lat gram tylko i wyłącznie za wygrane pieniądze. Inwestuję raz na czerwono raz na zielono jak to na giełdzie, ale na szczęście więcej zyskuję niż tracę. Nie jestem szczególnie pazerny i często wychodzę już w przedziałach +35-50% fakt czasami sobie w mordę pluję jak sprzedam za 50% a tu krs poleci na 200%. Ostatnio tak miałem na EBC kupiłem za 15gr, sprzedałem po 22gr a kurs poszedł jak się nie mylę nawet na 36 gr.
Co do Bogusławskiego to akurat tego infa nie widziałem z 65 milionami akcji, pamiętam jak brał po 4-5gr. Jak to będzie dalej nie wiem bo aż tak się tym nie przejmuję akcji mam niewiele, trochę ponad 200k i jeśli stracę to trudno, bywa i tak. To jest giełda, są tacy co zarabiają kosztem tych co tracą.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.