Heh a co nie moglem sobie zrobic przerwy??
Kurs jest jaki jest lecz to nie zmienia fundamentow novainest o , ktorych wiele razy pisalem a dodatkowo po wynikach za 2 kwartal nova pokazala , ze praktycznie nie posiada zadnych zobowiazan a do tego najwieksza wartoscia globala jest bardzo perpektywiczna spolka adrenaline(sic) (moja osobista opinia)
Po co mam znow pisac i sie rozpisywac o dobrych wynikach za 2 kwartal jakie nova pokazala w sytuacji gdy zainwestowany w poprzednich dyskusjach zawsze znikal i nigdy nie dokanczal naszej wymiany zdan??
Jedyny minus jaki jest w tych wynikach to talars co jest dla mnie wielka niewiadoma a na pewno jest to spolka wydmuszka natomiast pozostale czesci bilansu sa przy aktualnej sytuacji rynkowej zadawalajace
Moze mam na zawolanie na forum odpowiadac na kazde zaczepki?? po co mi to??
Nie bede dyskutowal z czlowiekiem co w poprzednich dyskusjach nigdy nie odpowiadal na moje pytania lub cwano unikal odpowiedzi i po uplywie jakiegos tam czasu znow zaklada watki z jakimis chorymi zarzutami
Mi sie juz po prostu nie chce znow z nim walczyc wiec niech sobie pisze co chce bo do niego zadne argumenty nie trafiaja a jalowych dyskusji sie nie oplaca prowadzic bo i po co??
Jak chcecie pisac , ze nova to dno i koniec swiata to piszcie . Kazdy ma prawo posiadac tak skrajne opinie o spolce i jezeli nie chcecie kupowac akcji novej to ich nie kupujcie i tyle lada moment bedzie debiut open netu i moze w pozniejszym czasie optonetu i wtedy dopiero zainwestowany i inne jego nicki beda mogly pisac o bilansie bo wszak go nie znaja
Dopiero po wynikach za 2 kwartal zainwestowany moze nam w koncu napisac o portfelu globala:P