Dnia 2018-08-20 o godz. 10:05 ~mmm1212 napisał(a):
> Zrzuty ekranu są na tym forum. "te" IP 94.254.145 i "kaz" IP 94.254.145. Zmienia się końcówka ze 145 na 147 - mi też końcówka się zmienia. Dziwne, że "kaz" nie był tutaj obecny ileś miesięcy i nagle wszedł. Oj, dziwne. Takie przypadki na świecie się dzieją. Co do moich akcji to już przy szacunkowych wynikach pisałem, iż sprzedałem po 9.90zł i idę na Eneę w okolicy 9zł. PGE poszło na 10.18zł i jakoś wtedy się nie plułeś, że sprzedałem za tanio. Dlaczego? No, ale skoro wtopiło się z 5 zeta netto na akcji to rzeczywiście można w nic nie wierzyć. Uwierz, że ludzie wiedzą, co to jest SL. Może Ty jeszcze nie posiadłeś tej wiedzy (dlatego wtopiłeś), ale mało kto pozwoli sobie na stratę większą, niż 5% - na dłuższy termin może 10%. Ogólnie z "te" i PGE jest, jak z mężem, któremu żona rogi przyprawiła. On wyzywa ją od różnych, a tak naprawdę był po prostu fatalny tylko nie chce się przynzać, że jest zwykłym rogaczem :)
~mmm1212 niby widzisz te same IP ale nie widzisz trzech ostatnich cyfr.
Sam z tym walczyłem na forum KZS ale poległem więc nie popełniaj mojego błędu.
Czy są osoby/naganiacze zmieniające i podszywający się. Pewnie, że są!
Z tym nie wygrasz a możesz pomylić się i obrazić nie tą osobę.
Dlaczego tutaj wszedłem pytasz............bo widzę jak PGE spada i chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Pewnie zaraz odpowiesz mi, że z forum nic się nie dowiesz ale w serwisach nic nie piszą więc forum zostaje.
Zresztą sam tutaj przebywasz.
Zamiast spadku PGE dowiedziałem się, że niby pod kogoś się podszywam.
Teraz muszę udowadniać, że nie jestem garbaty.
PGE nie posiadam od dłuższego czasu. Siedzę na KZS, TPE, PXM i zamierzam wejść w CIG.
To tyle do Ciebie z mojej strony.
Niepotrzebnie stracony czas i pisanie swoją drogą.
Pozdrawiam!
ps. IP ma 94.254.145.XXX a nie 94.254.145