Ja sprzedałem większość akcji i zostało mi 5 tys i sam już nie wiem czy mam dalej tu grać i dobierać przy korekcie czy już na zawsze ją olać. Czekam na raport, bardzo mnie ciekawią koszta i oczywiście zysk. Na giełdzie jak raport spółka opóźnia to znaczy, że jest kiepski ale to nie jest regułą . Martwi mnie co innego, spółka postawiła na leszcza, wkleja bzdety na forach, która tak robi? To oznacza, że nikt gruby tu nie zainwestuje. Porównując ja do np. Artefixa mundi, która się rozwija, zainteresowały się fundusze, analitycy zaczęli wydawać rekomendacje to oznacza, że jestem spokojny. A tutaj była podbitka i jak zawsze, leszczom zabrakło kasy i jest brak obrotów. Kto to podniesie przy takich poziomach? Co z tego że nie ma akcji w obrocie, one zawsze się pojawią. Wiem że znów w marcu pojawiło się 9 tys nowych kont maklerskich i tak co miesiąc i nowy narybek tu przyjdzie, będzie powoli podbijał tylko pytanie czy gdzie indziej nie zarobię więcej? Nie jestem też ślepy, widać jak na dłoni jak dobra zmiana pasie lisa reklamami spółek skarbu państwa. Dlatego czekam na raport, on wyjaśni czy tutaj tkwić dalej. I pytanie czy znów nie dokona jakiś odpisów, prezes potrafi zaskakiwać. A jednorazowe zyski mnie nie interesują